Nieuws

Veiligheidsfilosofie in praktijk gebracht

In het kader van het Masterplan Kaden wil het Waterschap Hunze en Aa’s de dijken van het traject Delfzijl-Farmsum, inclusief Oosterhornkanaal en -haven, verbeteren. Groningen Seaports wil op hetzelfde traject baggerwerkzaamheden uitvoeren en oevers onderhouden. Werkzaamheden zijn uitgevoerd om te komen tot een gecombineerd definitief ontwerp. Hierbij is een onderzoek uitgevoerd, waarbij de veiligheidsfilosofie het uitgangspunt was. Het geheel leidde tot een aanbeveling waarmee het Waterschap aan de slag kan gaan om de dijken te verbeteren zodat ze voldoen aan de nieuwe eisen qua hoogte en veiligheid.

Wilt u meer informatie, download het volledige bericht.

Contactgegevens

Advies en Ingenieursbureau Daantje

Burgemeester van den Oeverstraat 20
5076 GL Haaren
Nederland

+31 (0)411 - 62 25 21
+31 (0)6 - 54 71 26 51
info@aibd.nl

KvK: 17212463